hoe de esygo werkt

Het eSyGo systeem omvat twee basiselementen: Go4O stations en cards. De stations worden geplaatst op het terrein. Elk station heeft een unieke controlenummer. Voor de oefening heeft elke deelnemer een Go4O card die de start- en aankomsttijd alsook de controlenummers opneemt terwijl hij of zij de stations passeert.

Het gebruik voor de deelnemer is heel eenvoudig. Hij of zij dient ‘direct’ te punchen bij het station, d.w.z. de punt van de Go4O card in het gaatje, van de van alle kanten toegankelijke, controle station stoppen om het controlenummer te registreren op de card. Na een correcte punch krijgt de deelnemer een optische en akoestische feedback (er zit geen batterij in de Go4O card en de stations werken jarenlang autonoom zonder batterijvervanging).

Voor de start moeten speciale stations gepunched worden. Het CLEAR station maakt de Go4O card leeg. Aan de start moet het START station gepunched worden en op het einde van de oefening de FINISH.

Na de oefening bevat de Go4O card de start-aankomst tijd alsook alle controlenummers. Het uitlezen van de data gebeurt via de ‘mini reader’, gekoppeld aan een PC. Voor de verwerking van de resultaten wordt een eenvoudige gratis software gebruikt (EasyGec).

De waarborg op de eSyGo en de Go4O cards bedraagt 5 jaar (2 jaar op de batterij van de stations).

 

Terug EasyGec Hoe bestellen?