Kaarttekenen

 

kaarttekenen

Bos, stad of school, zelfs duinen kunnen ons niet stoppen. De moeilijkste terreinen worden prachtig en nauwkeurig in kaart gebracht.

DSCF0119 Luc, de kaarttekenaar van Go4orienteering, tekent al meer dan 30 jaar kaarten. Hij heeft nog het tijdperk meegemaakt dat kaarten met chinese inkt getekend werden, een A1 kalk per kleur, zelfs per tint. De ontwikkeling van de hedendaagse tekenpakketten heeft hij op de voet gevolgd en OCAD, de huidige standaard, beheerst hij grondig. De nieuwste technieken worden aangewend. Het gebruik van LiDAR gegevens en GPS dragen bij tot het verbeteren van de nauwkeurigheid van de kaarten. Enkele recente referenties: Zonhoverheide (Zonhoven), de Plaatsduinen (Oost-Duinkerke), Baekelandt (Leopoldsburg), enz.

Ook voor sprint- en stadskaarten kan u bij ons terecht. De aanpak is anders omdat de opzet van dit type kaarten natuurlijk ook anders is. Wij garanderen dat onze kaarten 100% conform de geldende norm getekend worden met een uitstekende leesbaarheid als doel. Enkele referenties: Brussel, Brugge, Leuven, Flémalle-Haute, enz.

Natuurlijk zijn ook schoolkaarten mogelijk. Deze lijken sterk op sprintkaarten, doch de schaal is meestal groter. De gewenste logo’s worden op de kaart geïntegreerd, alsook een legende en andere tekst indien gewenst. Hieronder enkele voorbeelden:

 cepes2500School Mater Dei overpelt

Op het realiseren van kaarten kan geen vaste prijs geplakt worden. Dit varieert naargelang de oppervlakte en moeilijkheidsgraad. Heeft u een project, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan ons. Contacteer ons via deze webpagina of mailto:info@go4orienteering.org

terug