In- en outdoor oefeningen

 

In- en outdoor oefeningen

Elke oefeningenset is kant en klaar voor gebruik, vraagt weinig voorbereidingstijd en uitrusting, is gericht naar het uitdagen van jongeren. Ze worden ook met plezier gedaan door mensen van alle leeftijden.

De in-en outdooroefeningen worden aangeboden op een USB-stick, in pdf formaat. In totaal staan er 50 reeksen op, samen meer dan 3200 oefeningen (zie foto). Ook andere nuttige zaken zoals een handleiding, postjes, starten, controlekaart, enz. staan erop. Kortom, alles wat u nodig hebt. Geplastificeerde oefeningen kunnen op aanvraag bekomen worden NA aankoop van de USB-stick.

GO4O_content USB stick

Voor je aan de slag gaat met de oefeningen is het nodig om eerst de handleiding door te nemen. Het concept wordt in detail uitgelegd en herneemt de oefeningen per reeks. De opstelling en het doel van elke oefening staat is beschreven in detail. Nadien moet je een keuze maken uit de oefeningen want ze allemaal geven op enkele weken is onmogelijk. Er zijn voldoende oefeningen voor maanden, zelfs jaren. Je kan dan de gekozen oefeningen afprinten en plastificeren. Onze voorkeur gaat uit naar 2 oefeningen per A4 (zodat de oefeningenkaartjes van het formaat A5 zijn). Om je te helpen zijn er bijkomend eveneens geplastificeerde oefeningensets per reeks verkrijgbaar in onze shop.

Alle afbeeldingen die gebruikt worden in de handleiding zijn van hoge kwaliteit. Dit maakt het gemakkelijk om ze te kopiëren/plakken in een presentatie of om ze vergroot af te drukken. Dit is eveneens mogelijk, mits de gepaste instellingen te maken, van alle pdf bestanden.

Weet ook nog dat het doel is dat je de oefeningen kan gebruiken zonder hulp van Go4orienteering. De kit is ontworpen om zelfstandig, snel en gemakkelijk de oefeningen te kunnen laten uitvoeren . Dit belet niet dat je bij ons terecht kan met al je vragen.

Er is echter een voorwaarde verbonden aan de aankoop, namelijk elke koper moet een engagement aangaan met Go4orienteering. Dit engagement geeft Go4orienteering zekerheid over het naleven van de © copyright. Hiertegenover staat dat Go4orienteering alle gewenste aanpassingen of ontwikkelingen van nieuwe reeksen doet en deze gratis (uitgezonderd de kosten voor de drager en verzending als de bestanden te groot zijn om elektronisch door te sturen) ter beschikking stelt van alle geregistreerde gebruikers van een set (in- en outdooroefeningen en/of simulatietraining). Download het engagement

Enkele voorbeelden:
mix2

 

Pluspunten Het concept