EasyGec

Om de oefeningen met de eSyGo te doen wordt de gratis software Easygec gebruikt. Deze software is beschikbaar in meerdere talen (Nederlands, Engels, Frans en Duits). De oplossingen van de oefeningen worden geleverd in een EasyGec file. Klik op de link om naar de website van Thierry Porret, de ontwikkelaar van de software, te gaan. Een handleiding wordt mee geleverd maar het programma is zeer eenvoudig en gevruiksvriendelijk. Het vraagt minder dan een uur om het te doorgronden.

Voorafgaandelijk kan een bestand met de namen van de deelnemers gemaakt worden bijvoorbeeld per klas of groep. Om te kunnen beginnen moeten dan gewoon de oplossingen (of omlopen) van een reeks en de namen geladen worden. De rest gebeurt dan automatisch. Na het uitvoeren van een oefening wordt de Go4O card uitgelezen en geeft een smiley aan of de oefening goed (groene smiley) of fout (rode smiley) uitgevoerd werd. De deelnemers kunnen zelf uitlezen, er is geen begeleiding nodig.

Post evaluatie is mogelijk. Alle uitgevoerde oefeningen worden opgeslagen en zijn beschikbaar in een html of excel formaat.

Natuurlijk is EasyGec ook geschikt voor andere activiteiten. Vrije invoer van oefeningen of omlopen is mogelijk, zelf massastart en scoreloop zijn voorzien. Voor loop-oefeningen, gecombineerde activiteiten (run-bike, …), enz. wordt de sequentie van de posten ingegeven zodat ook hiervan een controle mogelijk is van de goede uitvoering. Een uitslag kan eveneens afgedrukt worden.

 

terug werking eSyGo Hoe bestellen?