de esygo aankopen

De eSyGo wordt enkel op aanvraag aangeboden in de webshop. Voor een aankoop binnen de EU-zone wordt gevraagd de betaling uit te voeren via een Europese overschrijving. Indien U gebruik wenst te maken van de webshop om te kunnen betalen met een kredietkaart of PayPal, dan zullen deze kosten doorgerekend worden.

De eSyGo bestaat uit een basisset en een aanvulling.

Prijzen binnen de EU-zone:

Basisset: 1.710 euro (Incl BTW en verzendingskosten)
Aanvulling: 690 euro (Incl BTW en verzendingskosten)
TOTAAL: 2.400 euro

Prijzen buiten de EU-zone:

Deze prijzen zullen U op aanvraag geleverd worden. De nettoprijs van de basisset bedraagt 1.400 euro, de aanvulling 560 euro of in totaal 1.960 euro. Hierbij komen dan per geval de verzendingskosten (van 30 tot 200 euro (omwille van de batterijen indien luchtvervoer noodzakelijk is)) en eveneens de financiële transactiekosten indien U gebruik wenst te maken van de webshop (ongeveer 85 euro voor de volledige set). In dit laatste geval wordt het artikel dan tijdelijk aangeboden in de webshop zodat de bestelling geplaatst kan worden. Houdt er rekening mee dat er bij levering invoerrechten of -tax kan moeten betaald worden bij de douane.

In alle gevallen wordt een voorafgaandelijke betaling gevraagd. De leveringstermijn bedraagt ongeveer 3 weken na betaling.

De financiële gegevens zijn terug te vinden op de pagina AANKOPEN – belangrijke info.

Vragen? Contacteer ons (mailto:info@go4orienteering.org).

 

terug