aankopen

Er zijn twee mogelijkheden om de producten van Go4orienteering aan te kopen. De eenvoudigste is via onze shop maar een bestelling via mail is ook mogelijk. Via onze shop zijn betalingen mogelijk op verschillende manieren, via overschrijving, met de bank-of kredietkaart en Paypal. Via mail moet er steeds betaald worden via overschrijving van het volledige bedrag op de rekening van Go4orienteering vzw: IBAN BE57 7350 4284 9635 – BIC KRED BE BB – bank KBC. Het volledige bedrag moet steeds op onze rekening gestort worden, eventuele kosten zijn ten laste van de koper.

Opmerking: gelieve uw BTW-nummer (indien van toepassing) te noteren in het veld ‘bestelnotities’

Er is echter een voorwaarde verbonden aan de aankoop, namelijk elke koper moet een engagement aangaan met Go4orienteering. Dit engagement geeft Go4orienteering zekerheid over het naleven van de © copyright. Hiertegenover staat dat Go4orienteering alle gewenste aanpassingen of ontwikkelingen van nieuwe reeksen doet en deze gratis (uitgezonderd de kosten voor de drager en verzending als de bestanden te groot zijn om elektronisch door te sturen) ter beschikking stelt van alle geregistreerde gebruikers van een set (in- en outdooroefeningen en/of simulatietraining).

Download het engagement in-en outdoor oefeningen

Download het engagement simulatietraining

Na ontvangst van een ondertekend engagement en de betaling zal overgegaan worden tot de levering. Alle details zijn te lezen in de algemene voorwaarden

Het is noodzakelijk om eerst de USB-stick aan te kopen. Op deze stick staan naast de oefeningen ook een handleiding met een gedetailleerde beschrijving van de verschillende series, hun doel en de moeilijkheidsgraden. De afbeeldingen in de handleiding zijn van hoge kwaliteit zodat ze vlot gebruikt kunnen worden voor didactische doeleinden bv. in een presentatie. U kan de oefeningen afdrukken en zelf plastifiëren en zo aan de slag gaan. U kan ook uw keuze maken uit de series en geplastificeerde oefeningen bestellen bij Go4orienteering. Vermits U al eerder het engagement ondertekend zal hebben moet dit niet opnieuw. Moest er ooit een kaartje beschadigd worden of verloren gaan, dan hebt u nog steeds de oefeningen digitaal.

De verzendingskosten zijn de volgende:
Voor een USB-stick: 5 euro in België, 10 euro wereldwijd
Voor de geplastificeerde oefeningenreeksen: per gewicht. De verzendingskosten variëren van 19 euros tot 68 euros, in functie van het gewicht (0-5 kg, 5-10 kg, …) en de leveringsplaats. De zendingen zijn traceerbaar en verzekerd. Opgelet: voor landen buiten de Europese Unie kunnen er soms kosten betaald moeten worden aan de douane. Deze zijn desgevallend steeds ten laste van u.

Voor de realisatie van kaarten kan altijd een email gemaakt worden. Een offerte zal dan opgemaakt worden (mailto:info@go4orienteering.org).

winkel bezoeken